MAİL: Oyuncueposta@gmail.com - FACEBOOK: 724 Oyuncu - TWİTTER: Yokuz anam. Harikalar Tic. teması. Blogger tarafından desteklenmektedir.

19 Aralık 2011 Pazartesi

SOUTH PARK'TA YENİ BİR ÇOCUK VAR(MI)

2012 de çıkacak South Park RPG hakkındaki söylentileri bir yerde toplayıp hepsine yukarıdan bakmak gerekirse tek cümlelik özet: Umut vaadediyor, ama dikkatle yaklaşalım!

İlk önce yapımcılara değinelim, Obsidian ve THQ. Sanırım kafanızda bir fikir oluşmaya başladı.
Obsidian CEO'su bu projenin kendileri için basit bir "para kazandırma garantili bir ürünün lisansını aldık, ne yaparsak yapalım satacaktır" projesinden daha öte olduğunu söylüyor. Bakalım dayı eyleme geçerken ne yapmış:
Projenin başında Fallout 2 Baş Tasarımcısı Fergus Urqhuart var, yapım döneminde dizinin yaratıcıları Matt Stone ve Trey Parker ile birlikte çalışılacak. İyi bir haber.
Oyunu 2012nin üçüncü çeyreğinde PS3, X360 ve PC için aynı anda çıkaracaklarını söylediler. Yani PC oyuncuların kabusu olan Konsoldan Port etme hataları olmayacak.
Oyuncu South Park a yeni gelmiş bir çocuğun yerine geçecek, önce Stan, Kyle, Cartman ve Kenny ile arkadaş olup ekibe dahil olmaya çalışacak, daha sonra çetesiyle kasabayı tehlikelerden koruyacak. Çok daha kötü olabilirdi, geçer notu verdik, devam.
Wizard, rogue, adventurer, paladin ve açıklanmayan bir class seçme imkanı.. Bilmiyorum, bana pek iç açıcı gelmedi. Şahsen ille class seçimi olması şartsa tamamen South Park dünyasına özgü sınıflar tercih ederdim, bunları uyum içinde yedirme işi soru işareti..

Sonunda iş gelip tek bir soruya dayanıyor. Obsidian büyük bir 2D RPG yi nasıl kotaracak?


Hiç yorum yok: