MAİL: Oyuncueposta@gmail.com - FACEBOOK: 724 Oyuncu - TWİTTER: Yokuz anam. Harikalar Tic. teması. Blogger tarafından desteklenmektedir.

11 Nisan 2012 Çarşamba

DEPTH ÖN İNCELEME



2012 Oyun Geliştiricileri Fuarında ilk kez görücüye çıkan “Depth” bu kısır piyasada “Sıradışı” lakabını sorgusuz sualsiz üzerine giyiyor. Ve “indie” oyunlardan beklenilen o deneyselliği bize veriyor.

Hazine peşinde çakal dalgıçları Ya da ekmeğinin peşinde, işinde gücünde köpekbalıklarını oynadığımız oyun, PC platformu için hazırlanmış bir Multiplayer FPS. Oyunda Dalgıç Ya da köpekbalığı olarak iki takımdan birini seçiyoruz. Dalgıçlar okyanusun dibindeki ganimetleri eve götürmeye niyetli delikanlı çocuklar. Köpekbalıkları ise “Na buralar bizden sorulur” kafasında, gelenin kolunu bacağını koparma peşinde elemanlar.

Dalgıç iseniz, kolu bacağı kaptırmadan tekneye dönmek için her türlü numarayı yapacaksınız.Hamsileri kandırmak, gizlenmek, gerekirse iki tane sıkmak, günün sonunda sizi zengin edecek. Ama unutmayın sizin esas olayınız “gizlenmek”

Köpekbalığı iseniz, Shark vision sayeside dalgıçların kokusunu alabilir, kalp atışlarına kadar duyabilir, hatta sudaki hareketleri bile sezebilirsiniz.

Ne diyim, dostluk kazansın o zaman..

Hiç yorum yok: