MAİL: Oyuncueposta@gmail.com - FACEBOOK: 724 Oyuncu - TWİTTER: Yokuz anam. Harikalar Tic. teması. Blogger tarafından desteklenmektedir.

18 Mart 2012 Pazar

DİABLO 3 ÖN İNCELEME

Blizzard yıllardır WOW 'dan o kadar sağlam paralar kaldırdı ki, Starcraft ve Diablo oyunları üvey evlat gibi bir köşeye atıldı. Diablo 2 ile 2000 yılında tanışmışız bu ne demek, 12 yıl olmuş.  Yani bir çok genç oyuncu bir Diablo oyunu ile ilk kez karşılaşacak. O yüzden Blizzard'ın önünde zor bir sınav var.

Oyunun beta versiyonunun baştan sona oynanış videolarını ekliyorum. Çıkılabilen en yüksek levelın el vardiği kadar farklı yeteneklere bir göz atabilirsiniz. Wizard, Witch Doctor, Monk, Barbarian ve Denmon Hunter ana sınıflarının yanında, Blacksmith, Jeweller ve Mystic gibi Artisan karakter özellikleri hakkında da fikir edinebilirsiniz.

Grafikler, Animasyonlar, Beta sürümü olmasına rağmen umut verici. Videolar HD kalitesinde yani ne var ne yok tam performans benim gördüğümü kendiniz görün ve karar verin.


Bulaşıcı hastalıklar, zehirler, ölü diriltme büyüleri kullanan Witch Doctor karakteri ile Beta.




Tank gibi zırhlar giyen , vurdumu ses getiren Barbarian sınıfı.




Dövüşlerde hıza dayalı, büyüleri ise iyileştirme, güçlendirme tarzında olan Karakter sınıfı Monk.




Katıksız, limitsiz büyücü sınıfı Wizard.




Dövüşlerde uzaktan okunu kullanan ama aslında zevkli kısmı yaratıklara tuzaklar kurmak olan Demon Hunter.




Son olarak, eğer benim oyunla ilgili şahsi fikrimi sorarsanız, Blizzard'a kimse kusur bulmasın yapmış üstüne düşeni. Ammaaaa sene olmuş 2012, ben daha Hack'n-Slash oyun oynamam agalar..

Hiç yorum yok: