MAİL: Oyuncueposta@gmail.com - FACEBOOK: 724 Oyuncu - TWİTTER: Yokuz anam. Harikalar Tic. teması. Blogger tarafından desteklenmektedir.

11 Mart 2012 Pazar

ÖN İNCELEME: MECHWARRİOR ONLİNE

MechWarrior oyunları hep iyi bir fikrin, o kadar iyi uygulanamadığı oyunlar oldu. Mechler için çok fazla özelleştirme seçeneğimiz olurdu ama sonuçta kazanmak için her oyunda bir taktik bulur ve bütün oyun onu uygulardık. MW2 de butun görevler uzun menzilli füze atarak tamamlanabilirdi. MW3 te ise düşmanın ayaklarına hızlı ateş eden kazanırdı. Ve serinin bütün oyunlarında kural şuydu: "Ağır Mech hafif olanı ezer. Zırh her zaman Hızdan önemlidir."



MechWarrior Online bu yaz oyunculara farklı Mech'lerle oynamak için bir sebep vermek istiyor. Oyun geliştiricileri konferansında, yapımcılar "Silahlanma yarışına bir son vermek" hedefinde olduklarını söylediler. CryEngine ile yapılmış Free-to-play oyunun konsepti 12 ye 12 online maçlar. Mech'leri özelleştirme ve takım çalışması ise anahtar faktör.



İki taraf da bu sefer hafif Mechlere gözetleme, arama, ve keşif için ihtiyaç duyacak. Ağır saldırı Mechleri rakibğin attığı bombaları zırhıyla emecek ve diğer yandan ölüm yağdıracak. Orta sınıf Mechler ise farklı silah ve rol seçimleriyle çeşitlendirilerek, çatışmanın kaderini değiştirmeye çalışacak.

Hiç yorum yok: