MAİL: Oyuncueposta@gmail.com - FACEBOOK: 724 Oyuncu - TWİTTER: Yokuz anam. Harikalar Tic. teması. Blogger tarafından desteklenmektedir.

5 Ocak 2012 Perşembe

AVUSTRALYA'DA SYNDİCATE TARTIŞMASI


Aussie'ler diyarında 2012 de oyun dünyasını ilgilendirecek tartışmalar yaşanıyor. Avustralya Ürün Sınıflandırma Dairesi, 2012'nin ortalarında bazı tartışmalı ürünlerin “yetişkin” etiketiyle satılmasına izin verileceğini açıkladı. Fakat bu açıklamanın oyun dünyasını ilgilendiren kısmı EA'in 21 Şubatta piyasaya süreceği yeni Syndicate oyunuyla ilgili. Çünkü Syndicate çoktan yasaklı ürünler sınıfına dahil edildi.
İlgili makamın incelemesinde Syndicate'in sakıncalı bulunmasının sebeplerini anlatan metin yaklaşık olarak şuna benziyor:
“Rakipler bölgesel hasar alabiliyor ve bu sebeple vücutlarından parçalar kopabiliyor. Bu kopmalardaki gerçekçi kan fışkırmaları ve açılan yaralar oyuncu tarafından detaylıca görülebiliyor.
Açılan yaranın yerine göre et ve kemik parçalarına da rastlanıyor. Oyun ayrıca ceset paçalamaya da izin veriyor. Örnek olarak oyuncu rakibini kafasını uçurarak öldürdükten sonra bütün eklem yerlerini vücudundan ayırma şansına sahip.
Aşağıda oyunun bir oynanış videosu var. Kararı kendiniz verin.


Bu arada evet bahsettiğimiz Avustralya, şu Chopper'ın ve Romper Stomper'ın yapıldığı yer.

Hiç yorum yok: