MAİL: Oyuncueposta@gmail.com - FACEBOOK: 724 Oyuncu - TWİTTER: Yokuz anam. Harikalar Tic. teması. Blogger tarafından desteklenmektedir.

3 Ocak 2012 Salı

KRAL ESKİ OYUNLAR: FLOOR 13


Not:Abilerim valla billa aşağıdaki yazıda bahsedilen hükümet ve organizasyon hayal ürünüdür. Floor 13 isimli pilgisayar oyunundan alınmıştır. Vurma abi yeter vurma ya.


Demokratik bir toplumda, seçilmiş olan hükümet popülerliğini nasıl sürdürür?
Skandalların nasıl üstü örtülür, zararlı unsurlar kontrol edilir, istenilmeyen şahıslar yok edilir, ve bu olayların tamamı nasıl gizlenir?
Hükümet nasıl gücünü muhafaza eder?
Hükümet rakiplerine baskı yapmadığına, vatandaşlarının özel hayatını izlemediğine göre;

Cinayet, işkence, geçmişte kaldığına göre;
Demokrasinin arkasındaki güç...
13. kattadır.



Oyun Londra'da sıradan bir binanın 13. katında geçiyor. Bu katta çalışan Tarım Ürünleri ve Balıkçılık Kalkınma Ajansı, iktidardaki hükümetin sahip olduğu güçlü popüler desteği koruması için faaliyetlerini sadece başkanın bilgisi dahilinde sürdürüyor. Gölgeler arasında çalışıyor, ve başarı ve kayıplarını sadece kendisiyle paylaşıyor.

Hükümeti mutlu ve, seçmen anketlerinde yukarıda tutmak, sizi Ajans Genel müdürü koltuğunda tutmaya yeter, hatta size ayrılan bütçenin artmasını bile sağlar. Bunu başaramamak istifanızı gerektirir. Camdan 13 kat aşağıya uçarak kaldırıma atılan bir imzayla.
Bu tarz bir iş kolu ilginizi çekmediyse, buna iktidar partisi için çalışan bir halkla ilişkiler ajansı olarak da bakabilirsiniz.



Peki nasıl çalışacaksınız? Temel olarak göreviniz medyayı takip etmek, ajans içi yazışmaları kontrol etmek ve ilgili olaylara gerekli kaynakları aktarmaktan ibaret, bulacağınız çözümler en iyi ihtimalle, kirli ve illegal olacak.

Bu işte size yardımcı olması için, organizasyonunuzda 8 adet alanında uzman seçilmiş kişilerden oluşan departmana sahipsiniz. İnsan kaynaklarımız sizin için bir tanıtım sunumu hazırladı.



İzleme: Telefon dinleme, mail hackleme, benzeri hizmetler. Hepsi profesyonel gözler ve kulaklar eşliğinde..
Takip:Hedeflerin peşine takılan elemanlarımız şüphe çekmeden takiplerini sürdürecek.
Arama:Adreslere girmek, çekmecelerden bilgisayarlara kadar aramak. Sonra seçiminize göre, el değmemiş gibi Ya da talan edilmiş bir şekilde bırakmak.
Sorgulama: Şahısların ağzındaki baklayı çıkarma hizmeti. Sonrasında torbaya konulup denizin dibine bir turistik gezi seçeneğiyle.
Ortadan Kaldırma:Kaşların arasına atılan bir kurşun. Ama eğer yeterli zaman verilirse daha sanatsal kazalar organize ediyoruz.
Ağır Saldırı: SAT Komandosu olmayabiliriz ama arkamızda bir mermi kovanı, ya da sağ kalmış bir görgü tanığı bırakmamayı garanti ediyoruz
Karalama: Unutmayın skandallar örtüldüğü gibi yaratılabilir de. Haberlerde her istediğiniz yayınlanır.
Sızma: Örgütlerin içine itinayla sızılır, düzenli bilgi aktarılır, içeriden yönetim ele geçirilir.



Tabi bu işlerin gizli bir şekilde yapılması gerektiğini aklınızda bulundurun. Toplumda tanınan haberciler, politikacılar, askerler gibi kişileri izlemek, kaçırmak ve yok etmek, takdir edersiniz ki toplumun dikkatini çekecektir. Ve bu başkanın özel asistanı Mr. Garcia ile tanışmanızı sağlar. Mr. Garcia size ücret almadan kanatsız uçma dersleri verecektir.

Ajansımıza hoş geldiniz Müdür Bey. Lütfen önünüzdeki formu imzalayın. Başkan bu akşam sizi tanışmaya bekliyor. Ekiplerinizin tamamı ofislerinde emirlerinzi bekliyor. Masanızda ise ilginizi çekebilecek iki rapor var.

Hiç yorum yok: