MAİL: Oyuncueposta@gmail.com - FACEBOOK: 724 Oyuncu - TWİTTER: Yokuz anam. Harikalar Tic. teması. Blogger tarafından desteklenmektedir.

17 Ocak 2012 Salı

WOD MMORPG UMUT VERDİ



Masaüstünde Masquerade hayranıyımdır. Bloodlines ise benim gözümde son gerçek CRPG idi. Mevzularla böylesine ilgili olmama rağmen World of Darkness MMO'yu bugüne kadar nasıl duymadım diye bayağı şaşırdım aslında. Sonuçta oyun 2006dan beri geliştirme aşamasındaymış. Ama ortada ne bir video, ne de resim. En elle tutulur açıklama ise dün yapıldı. Yapım ekibinden Cgris McDnough oyun hakkında geniş açıklamalar yaptı. Başlıklar halinde özetlersek.
-Bloodlines bizim gözümüzde çok başarılı bir oyun. Bu yüzden onu, atmosfer için bir referans noktası olarak alıyoruz. (bizim gözümüzde de öyle canım)
-Masaüstü RPG'ler, doğaları gereği MMO olmaya en baştan uygundurlar. (doğru diyosun ama fena emek isterler)
-Oyuncuların birbiriyle iletişimini arttırmak için çalışıyoruz. (çalış birader. Allah için biri güzel kotarsın şunu da ağzımız tatlansın)
-EVE tarzı single-shard olacak. (mantıklı)
-İlk bakışta oyun ağır süpernatürel temalı olmayacak. Oyuncular içine girdikçe ufaktan keşfedecek bu işleri. (hadi yapın görelim artık)
-Oyunun yüzeysel olmaması, herşeyiyle derinlemesine olması için, sadece vampirleri koyacaz. Kurtadamdı wraithdi beklemeyin. (Oha be birader. 6 sene sonra utanmıyosun şunu demeye.)

Hiç yorum yok: