MAİL: Oyuncueposta@gmail.com - FACEBOOK: 724 Oyuncu - TWİTTER: Yokuz anam. Harikalar Tic. teması. Blogger tarafından desteklenmektedir.

6 Ocak 2012 Cuma

Bİ BOMBA DA BU CEPHEDEN: XCOM: ENEMY UNKNOWN


Bu yıl gerçekten iyi oyunlar bekliyoruz demiştik. Bioshock'lar, Diablo'lar, Mass Effect'ler..Ama yetmezmiş gibi Firaxis Games, squad based strateji türünün yeni kralını: Xcom'u yapacağını açıkladı.
2010 yılının Nisanında 2K Games tüm zamanların en ayılıp bayılıp oynanmış klasiklerinden olan X-Com: Ufo Defense'i yapacağını söylediğinde, haber ortalığa bomba gibi düşmüştü. Ama oyunun FPS türünde geliştirileceği ortaya çıkınca bombası elinde patlayıverdi.


Civilization'larıyla ünlü Firaxis Games bu işten gerekli dersleri çıkarmış olacak ki, Enemy Unknown saf katıksız squad-based strateji çıkacak. Oyun tanrılarına kurbanlar keselim.
Henüz ortada bunların dışında bir detay konuşulmasa da, Firaxis Yetkilisi Steve Martin,(o diil başka bu) “Oyunun Orijinal versiyonunun hastasıyım. Xcomu Xcom eden etkenleri asla yavşattırmam, hikayemle oynanışımla yeni oyuncuları da çekerim, emmaa yılların Xcomunu da yumoş yumoş ettirmem” dedi.
Deliğanlu adamsın babuş.

Hiç yorum yok: