MAİL: Oyuncueposta@gmail.com - FACEBOOK: 724 Oyuncu - TWİTTER: Yokuz anam. Harikalar Tic. teması. Blogger tarafından desteklenmektedir.

10 Ocak 2012 Salı

BLACK OPS 2 - NAPAK İNANAK MI?


Oyun sitelerinin haber editörlerine bi şekilde bu işin kokusu gelmiş. Bakın görün bikaç güne bıdıbıdı öterler yok flaş haber yok bomba diye. Ellerinde ne var dye sorarsanız, bi bok yok. Ha var da, ne var söyliyim:

1-Blackops2game.com diye bi site açılmış. Ateşi bunlar körüklüyo. Kuyuya taşı atan da bunlar, saniyesi saniyesine son haberler de bunlarda. Yalnız sitenin en altında "Bu sayfanın Treyarch, Activision, Xbox 360 yada PlayStation 3 ile hiçbir bağı yoktur" yazıldığını görüyorum. Yani yasal site değil, fanmade olması kuvvetle muhtemel. Ama bir ihtimal de Activision'un resmi bişey duyurmadan gizli reklam yaptığı yer olabilir. Yaparlar çünkü bu tarz işleri. O zaman son karar için içeriğe bakmak gerekiyor. Ben baktım, size şu kadar diyim ki site hakkında son kararım blog gibi bişey olduğu. Yani 1. madde için "Evet bu bi kanıt olabilir de, olmayabilir de" düşüncesindeyim.

2-En adam gibi kanıt bu sanırım. (Resmi)PlayStation Dergisi bir sayfasında bir köşeye, "Treyarch'ın yeni COD oyunu direk Black Ops'un devamı olacak" diye yazmış. Böyle yuvarlak içine alıp yazarlar ya. Yalnız dergi bende yok, hiçbir sayısıda olmadı, o yüzden şunu bilmiyorum, Bu sayfa Haberler (News) sayfası mı? Söylentiler (Rumors) sayfası mı?. Eğer 1.ise haberin gerçek olma ihtimali büyük. Eğer 2 ise hiç bir değeri yok. Ha adamlar neden bunu uydursun diye düşünebilirsiniz. Şöyle bir durum var. Video oyunlar piyasasında, özellikle yılbaşının da etkisiyle haber kıtlığı yaşanıyor. Bakın 3 günlük bloguz. Bizim yazılar bile yılların sitesi Merlinin kazanında yayınlandı. Neden? Sebep: bu adamlara vahiy gelmediğine göre Dünya sitelerini didik didik ediyorlar. Ve dünya sitelerinde son zamanlarda HİÇ BİR cacık yok. Ha bana derseniz ki lan kıçıkırık blogcusun sen haber bulamadın diye PS'in resmi dergisi de mi bulamicak lan gablama? Haklısın birader derim, başkada bişey demem, boynumu bükerim, yazımı yazarım.

3-Şu siteye dönüyoruz. Burda bir anket var sizce sıradaki oyun Black Ops 2 olsun mu diye. 12.000 kişi oylamış, sonuç %88 evet şelinde. Okuyucu yorumlarında da "Black ops'a 3 yaşından beri hastayım anam" diyenler ve "Modern warfare oyunu yapsınlar "Skeçağm Opunuzu laowğ" şeklinde ayrılanlar, ayrımlar. Eğer henüz karar verilmemişse, %88 lik destek kayda değer. Tabi rakamın 12.000'lerde olması, ve sitenin zaten Blackops2game.com olması ve oyunla ilgilenmeyenin zaten açıp bakmayacağını düşünürsek, valla 88 az 99 olmalıymış denebilir. (Ha zaten adamlar yapıcaksa yapar COD BOps un satış grafiği önünde dururken ankete mi bakacak diyorum ben)

4-Treyarch internet sayfasında eleman alım ilanı var. Şu yazıyor:
"Treyarch deli gibi popüler oyununu yeni konsola uyarlamak için hedehödö bidibidi arıyor." Bizimkiler bundan fena gaza gelmiş yardırmışlar, PS4 e X720 ye çıkacak bu diye, yada PS3 le X360 a çıkar bu ilan yeni çıkacak konsollara uyarlanacak başka versiyon için demişler. Bilemem eğer öyleyse çok bekleriz. Önce o konsollar çıkacak sonra oyun. E bide bu konsollar biraz satılsın evlere girsin diye bekleme süresi olacaktır. Doğruysa uzar bu iş.

5-Yeni haber, Activision BlackOps2.com net org bilmene ne varsa satın almış. Bence bu da hemen sıradaki oyun bu olacak anlamına gelmez. 10 sene sonra da çıkarabilirler. Ne Diablolar ne Starcraftlar ne Duke Nukem'ler bekledi bizim kuşak.

Sonuç: İnanmak yada inanmamak sizin seçiminiz dostlar.

Hiç yorum yok: